IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
09:34 | 3 юни 2018
Обновен: 06:38 | 17 април 2024

Антъни Хопкинс: Не мога да контролирам яростта си!

Много се радвам, че съм алкохолик, това е великолепен дар, разкри актьорът

По материала работи: Борис Проданов
Антъни Хопкинс: Не мога да контролирам яростта си!

Актьорът Антъни Хопкинс обяви любовта към чашката за „великолепен дар“ пред „The Guardian“.

 

„Много се радвам, че съм алкохолик, това е великолепен дар – разкри актьорът. – Защото където и да ида, тази пропаст е с мен. В нея е моята вулканична ярост, която аз използвам като гориво. Разбира се, то може и да те разкъса на парчета.“


Хопкинс заяви, че успява да насочи злобата си в творческото русло, но когато не го прави, не може да контролира яростта си. Той разказа как през 1975 г. се опитвал да овладее бурния си характер, но това не му се отдавало.

 

Тогава неговата майка му казала: „Защо просто не си останеш гаднярят, който си? Бъди си чудовище.“ „Съгласих се с нея“ – каза актьорът.

 

Антъни Хопкинс, който е на 80 години, е носител на наградата „Оскар“ за ролята си на Ханибал Лектър във филма „Мълчанието на агнетата“, Сред популярните филми с негово участие са „Магия“, „Човекът слон“, „Дракула“, „Да срещнеш Джо Блек“, „Най-бързият мотор“.

 

Съвсем скоро той даде интервю, в което признава за влошените си отношения с единствената си дъщеря и дори не знае дали има внуци.

tialoto.bg

Коментари

Новини Варна