Мелания Тръмп сложи край на спекулациите по неин адрес
Появи се на обществена проява заедно със съпруга си
Публикувана: 5 Jun 2018 | 10:28

Мелания Тръмп се появи за първи път на обществена проява, след като преди три седмици претърпя бъбречна операция, предадоха Асошиейтед прес и ДПА. Първата дама на САЩ присъства на прием в Белия дом за близките на военни, които са изгубили живота си в конфликти. Тя седеше до съпруга си на първия ред в залата.

 

Мелания бе облечена в черна рокля без ръкави. Във видео, качено в Twitter, се вижда как тя минава през Източната стая на Белия дом, придружавана от Тръмп.

 

Мелания Тръмп бе видяна за последно на 10 май, когато посрещна заедно със съпруга си трима американски граждани, освободени от Северна Корея. Четири дни след това Белият дом обяви, че тя е в болница за лечение на доброкачествено образувание набъбреците. Тя напусна болницата пет дни по-късно.

 

Тези дни стана ясно, че първата дама няма да придружава съпруга си на срещата на върха на Г-7 в Канада в края на тази седмица, нито пък ще бъде в Сингапур за историческата среща на върха на Тръмп със севернокорейския лидер Ким Чен-ун на 12 юни.

 

Заради дългото отсъствие на Мелания се появиха какви ли не спекулации - от това, че се е подложила на пластична операция, до това, че се е изнесла от Белия дом. Появиха се и твърдения, че възстановяването ѝ от интервенцията е по-трудно от описаното от Белия дом.

 

Все пак бе пуснато и официално изявление относно спекулациите по адрес на Мелания: "Госпожа Тръмп винаги е била силна и независима жена, която поставя семейството и разбира се здравето си над всичко друго и това няма да се промени заради невъздържани журналисти. Тя е уверена, в онова, което прави, и в ролята си и знае, че останалото са само спекулации", предаде ДПА.

 

dariknews.bg

 

Четете още:  

Коментари ( 0 )