Арестуваха актьора Винс Вон
Шофирал под въздействието на опиати
Публикувана: 10 Jun 2018 | 21:07

Полицията в Калифорния арестува актьора Винс Вон за каране на автомобил под въздействието на алкохол или наркотици, съобщи TMZ.

 

В 4 часа сутринта в неделя полицаите спрели автомобила, управляван от актьора. След това той е отведен в полицейското управление и  остава в ареста. В колата е имало още един човек, допълва БГНЕС.


Известният предимно като комик Винс Вон призна миналата година, че е стигнал до момента, в който иска да се отдалечи от комедията. Макар да е известен предимно със смешните си сцени, най-новият му филм е престъпният трилър Brawl in Cell Block 99. Актьорът, който е на 48 години, сподели, че така е намерил нещо различно в сравнение с предишните си филми. В Brawl in Cell Block 99 той влезе в ролята на бившия алкохолик Брадли Томас, който губи работата си като автомонтьор и на кръстопът в живота си, чувства, че няма по-добри вариант от това да бъде наркотрафикант.


Тогава Вон каза, че веднага е харесал сценария на продукцията, защото главният герой не се вписва в традиционните представи.

 Actualno.com

Коментари ( 0 )