IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
20:45 | 23 юни 2018
Обновен: 11:41 | 16 март 2024

Дневен хороскоп за 24 юни

Какво вещаят звездите?

По материала работи: Борис Проданов
Дневен хороскоп за 24 юни

 

Овен

Действията ви в днешния ден ще противоречат на думите ви. Не се закачайте с хора, които лесно се обиждат - нито на шега, нито на сериозно. Бъдете предпазливи и се съобразявайте с тяхната свръхчувствителност.

     
 

Телец

Денят е добър за осъществяване на собствените ви желания. Може да действате със замах, но внимателно и добре обмислено. Пръскате любов и чар навсякъде около себе си. Близък човек очаква търпеливо най-сетне да му обърнете внимание.

     
 

Близнаци

Днес ще имате реален шанс да се осъществят някои от вашите стремежи. Около вас ще бъде доста раздвижено и ще настъпят позитивни промени. Вашата енергия ще нараства постепенно.

     
 

Рак

Бъдете благоразумни. Не се захващайте вие да оправяте чуждите грешки. Няма да намерите истинска признателност. Помислете какви подобрения можете да направите в собствения си живот.

     
 

Лъв

Голямо значение за успеха на вашите дела ще има точното време на предприемане на всичко, което ще правите. Ролята ви днес ще бъде разпределена между тази на добрия “съветник” и “спасителят на ситуации”.

 

     
 

Дева

Днешният ден може да се окаже за някои ден на парадоксите и откровенията. Ще се радвате на добра жизнена енергия. Съпровождащите ви чувства ще  са ентусиазъм, удоволствие и радост от живота.

     
 

Везни

Започвате да предугаждате предугадите някаква промяна, която ще настъпи в живота ви. Вътрешната интуиция ще ви подскаже как да действате. Не бива да се поддавате на психологическия натиск и шантажа от страна на много близки хора.

     
 

Скорпион

През днешния ден ще излъчвате оживление и ведро настроение. Просто ще изглеждате неотразими. Кроите свои амбициозни планове. Предстоят интелектуални разговори и развлечения. Не преяждайте и не препивайте!

     
 

Стрелец

Денят се очертава да бъде спокоен и стабилен. Всичко ще бъде както обикновено, без всякакви форс-мажорни обстоятелства и ще се намирате в завидна хармония на тяло и дух. Някои от вас ще се отдадат на тайнствен флирт.

     
 

Козирог

Днес ще имате положителна настройка. Акцентът ще падне върху личните ви отношения. В симпатиите си ще проявите избирателност. Ще чуете нещо добро за себе си от там, където най-малко сте очаквали, но затова пък е напълно заслужено.

     
 

Водолей

Околните разчитат на оригиналното ви мислене и находчивостта ви, за да намерят изход от нестандартна ситуация, в която се намират, но за съжаление сега вие също не можете да се похвалите със свежи идеи.

     
 

Риби

Не бързайте да приемате присърце някои прибързани думи и постъпки на ваши близки или приятели. Няма вложен никакъв подтекст или тайни намерения. Просто е изострена вашата чувствителност и са напрегнати нервите ви.

 

 

   
   

БългарияУтре

Коментари

Новини Варна