Зейн Малик повдига завесата над отношенията си с Джиджи
Попзвездата трогателно загадъчен в GQ
Публикувана: 23 Jun 2018 | 11:34

Британската попзвезда Зейн Малик е трогателно загадъчен в новата си фотосесия за списание GQ. 25-годишният талантлив певец носи някаква мистериозност в погледа си, която вълнува жените по цял свят.

 

На всичкото отгоре дамите се побъркват и от факта, че Зейн показва истинско презрение към стандартните правила в шоубизнеса, което си е доста секси.

 

В интервюто Малик споделя, че не желае да поставя етикет на отношенията си със супермодела Джиджи Хадид, с която ту се събират, ту се разделят, тъй като не иска да живее според очакванията на хората.

 

Видимо Зейн иска да запази романа си с Джиджи извън обществения фокус, но все пак казва за 23-годишната дългокрака блондинка: „Много съм благодарен, че я срещнах. Тя е хиперорганизирана, искрена, позитивна.“ Той дори се шегува, че рано или късно ще я остави да управлява финансите му, защото със сигурност ще се справи много добре.

 

Бившият певец от групата One Direction също така споделя, че Хадид му е помогнала да се пребори с безпокойството си и да погледне на славата си от положителния ъгъл.

 

Джиджи и Зейн се запознаха в края на 2015 г., като бяха гаджета над две години и дори се появиха на корицата на Vogue заедно. В началото на март т. г. се разделиха, но два месеца по-късно се появиха слуховете, че са дали нов шанс на любовта си.

 

Tialoto.bg

Коментари ( 0 )