Анджелина Джоли обвини Пит, че не плаща достатъчно за децата им
Двойката се раздели през септември 2016 година след две години брак
Публикувана: 8 Aug 2018 | 18:58

Холивудската актриса Анджелина Джоли твърди, че бившият ѝ съпруг Брад Пит не отделя достатъчно финансови средства за грижата на техните 6 деца. Това става ясно от документи, подадени в съда, предава CNN.

 

"(Пит) има законовото задължение да изплаща детска издръжка. Към момента (Пит) не е изплатил никаква значима детска издръжка след раздялата", пишат адвокатите на Джоли в документите, внесени в съда във вторник тази седмица.

 

Джоли иска съдът да принуди Пит да плати парите, които дължи на Джоли, става ясно от документите.

 

„Като се има предвид, че неформалните договорености относно плащането на разходите на децата не са били редовно поддържани от (Пит) повече от година и половина, (Джоли) възнамерява да подаде RFO (искане за съдебно разпореждане) за създаването на ретроактивна заповед за детска издръжка”, пише в документите.

 

Източник, близък до Брад Пит посочва пред CNN, че e „тъжно” как някой умишлено представя ситуацията по грешен начин, особено „след като Брад продължава да изпълнява уговорките си”.

 

Двойката се раздели през септември 2016 година след две години брак.

 

Пит и Джоли имат трима синове и три дъщери, като най-голямото дете е на 17-годишна възраст. Джоли иска пълно попечителство над децата.
 

През месец юни битката за попечителството над децата стана особено жестока, след като съдя изиска от Джоли да каже на децата си, че „съдът е преценил, че липсата на взаиомоотношения с техния баща е вредно за тях”, както и че „те са в безопасност с баща си” и че да имат крепки взаимоотношения с двамата си родители е „критично”.

 

Съдът разпореди децата да прекарат лятото и при двамата си родители - при едния в Лос Анджелис и при другия в Лондон, като Джоли запазва основното физическо попечителство.

profit.bg

Коментари ( 0 )