IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
15:22 | 15 август 2018
Обновен: 16:41 | 6 март 2024

Мелани Грифит: Бракът е безсмислен

Актрисата каза, че е в добри отношения с бившите си съпрузи и още ги обича

По материала работи: Борис Проданов
Мелани Грифит: Бракът е безсмислен

След четири брака зад гърба си, 61-годишната холивудска звезда Мелани Грифит заяви, че повече няма да се омъжва. Актрисата нарече бракът "безсмислен", съобщи Контактмюзик.

 

Холивудската звезда, която е вече на 61 години, се е омъжвала четири пъти за трима мъже - два пъти за Дон Джонсън и за Стивън Бауър и Антонио Бандерас. Тя обаче изключи възможността отново да мине под венчило.

 

"Наистина не мисля, че той вече има някакво значение за когото и да било - каза Мелани Грифит пред сп. "Инстайл". - Особено ако си на 60, имаш четири деца и живееш както винаги си искал.

 

Защо да се омъжвам? Бих искала да се влюбя и да имам връзка, но това не се случва. Продължавам да търся. Имах няколко любовници, но не и връзка".

 

Мелани Грифит се омъжи за Джонсън през 1976 година. Дъщеря им Дакота е на 28 години. Тя се роди през втория им брак, който продължи от 1989 г. до 1996 г.

 

В промеждутъка Мелани Грифит беше омъжена за Бауър - от 1981 г. до 1989 г. Двамата имат син Александър на 32 години. От 9-годишния си брак с Бандерас актрисата има дъщеря Стела на 21 години.

 

Актрисата каза, че е в добри отношения с бившите си съпрузи и още ги обича.

tialoto.bg

Коментари

Новини Варна