IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
17:05 | 20 август 2018
Обновен: 21:34 | 24 април 2024

Синът на Мел Гибсън – по стъпките на баща си

Майло се присъедини към екипа на филма "The Outpost"

По материала работи: Ставри Таргов
Синът на Мел Гибсън – по стъпките на баща си

Майло Гибсън се присъедини към актьорския състав на филма "The Outpost: An Untold Story of American Valor" /"Базата: Неразказана история за американска доблест"/, по бестселъра на журналиста Джейк Тапър, съобщи Контактмюзик.

 

Режисьор на филма е създателят на "Последния замък" Род Лури. В ролите са също Орландо Блум, Скот Истуд, Калеб Ландри Джоунс.

 

Филмът е за 53-има американски войници, били се с 400 талибани, нападнали базата им в Афганистан през октомври 2009 г. Няколко от тях загиват, включително и героят на Майло Гибсън капитан Робърт Илескас.

 

Майло Гибсън е на 28 години. Той дебютира в киното като Лъки Форд във филма "Възражение по съвест", режисиран от баща му Мел Гибсън. След това се снима във "Всички мъже на дявола" и "Brother's Keeper".

 

Майло е най-големият син на звездата Мел Гибсън. Той е от дългогодишния му брак с Робин Мур Гибсън, с която се разведе през 2011 г.

 

След развода Гибсън стана баща и на Ларс Джерард от Розалинда Рос, както има дъщеря и от Оксана Григориева, която го обвини в домашно насилие.

 

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна