IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
11:41 | 7 септември 2018
Обновен: 06:18 | 17 април 2024

Дженифър Анистън не иска нова връзка

Фокусира се над кариерата си

По материала работи: Слав Велев
Дженифър Анистън не иска нова връзка

Дженифър Анистън е свободна от началото на годината, но обяви, че не иска да има сериозна връзка в момента. Предпочитала сега да се фокусира над работата, а не над срещите с мъже.

 

 

От 2015 г. до 2017 г. тя беше женена за американския режисьор и актьор, Джъстин Теру, но според нейни близки - тя вече е продължила напред и не говори за бившия си съпруг. "Тя дори вече не говори за него. И не следи какво прави той. Фокусирала се е над собствения си живот", казват източници на списание "People".

 

 

Звездата от "Приятели" сама сподели, че сърцето ѝ не е разбито заради раздялата. Казва, че твърденията от сорта на "Джен не може да задържи мъж" и "Джен отказва да има бебе, защото е егоист и е отдадена на кариерата си" са безразсъдни.

 

 

"Никой не знае какво става зад завесите. Никой не разбира колко чувствителни може да сме на тези теми с партньора ми. Никой не знае през какво сме преминали - емоционално и от медицинска гледна точка", споделя актрисата

 

teenproblem.net

Коментари

Новини Варна