Памела заряза футболист заради децата му
51-годишната актриса лекувала сърцето си с танци
Публикувана: 9 Sep 2018 | 19:51

Памела Андерсън е зарязала 32-годишното си гадже – футболиста Адил Рами. Звездата имала угризения, че той не прекарва достатъчно време с невръстните си деца и затова пожелала да се разделят.

 

След като прекара няколко дни с 2-годишните близнаци на Рами, сърцето ѝ се сви и тя пожела да се разделят, за да може да прекарва повече време с тях. Памела смята, че тя е причината той да е далече от синовете си и да няма добра връзка с тяхната майка.

 

Адил трудно балансира между личния си живот, семейството и кариерата си, а Памела настоява да има здравословни отношения със своята бивша. Съвсем типично е за нея да се жертва в името на любовта. Решението ѝ е продиктувано от щастието на синовете му и тя вярва, че един ден ще ѝ бъде благодарен за него, разкри източник пред PageSix.

 

51-годишната актриса лекувала сърцето си с танци, тъй като се готви за участие във френския формат на риалитито „Dancing with the Stars“. Тя се е изнесла от общия ѝ дом с Рами и в момента живее в Париж. Двамата бяха двойка повече от година.

tialoto.bg

Коментари ( 0 )