IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
13:51 | 13 септември 2018
Обновен: 06:18 | 17 април 2024

Актьор от "Клюкарката" – жертва на сексуално насилие

Пен Баджли настоява, че и мъжете трябва да говорят по темата

По материала работи: Слав Велев
Актьор от "Клюкарката" – жертва на сексуално насилие

Пен Баджли, който влезе в ролята на Дан Хъмфри в "Клюкарката", е бил насилван от фенове, призна самият той пред Daily Beast.

 

Това е станало, когато е придобил световна слава с участието си в тийн сериала. В интервюто той подчерта, че има много негативни ефекти от славата, като например - хората да са обсебени от теб.

 

"Мисля, че като актьор ти ставаш обект на желание, а това е нещо, с което жените по света като цяло са свикнали малко повече. Не искам да звуча сензационно, но определено съм бил насилван, в буквалния смисъл на думата, от много хора".

 

Той смята, че и мъжете трябва да говорят открито за сексуалния тормоз, над който са подложени от жени.Пен казва, че се дразни от това, че публиката смята, че една известна личност трябва винаги да е развълнувана от вниманието, което получава, дори от маниите на феновете. Актьорът иска почитателите да знаят колко важно е личното пространствo.

 

Dnes.bg

 

Четете още:  

 

 

Коментари

Новини Варна