IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
20:31 | 18 септември 2018
Обновен: 14:18 | 17 март 2024

Шарън Стоун се раздели с младото си гадже

Стоун има два брака зад гърба си

По материала работи: Борис Проданов
Шарън Стоун се раздели с младото си гадже

60-годишната Шарън Стоун се е разделила с по-младото си гадже – 41-годишния Анджело Бофа. Съвсем скоро звездата от „Първичен инстинкт“ сподели горещи кадри, заснети в стила на филма на Пол Верховен. Така тя за пореден път доказа, че изглежда безупречно, но явно това не ѝ е помогнало да задържи мъжа до себе си.

 

Бофа сам обяснил, че се е разделил с актрисата още преди няколко месеца. Той казал: „Когато мъжът се среща с жена, която е по-млада от него – това е нормално за обществото ни. Струва ми се, че през 2018 г. вече е необходимо да има равенство по въпроса за отношението на обществото към жените. Възрастта не е важна. Ако двама души се харесват, между тях се появяват чувства“, пише OK Magazine.

 

Той нарече Шарън потресаващо красива, която притежава и вътрешна богата душевност. Но също така обясни, че двамата не са заедно от няколко месеца.

 

За връзка между двамата се чу, когато Шарън и Анджело бяха забелязани от папараци да почиват заедно в Маями.

 

Стоун има два брака зад гърба си – с Фил Бронстейн (1998-2004) и с Майкъл Грийнбърг (1984-1990). Актрисата има три деца – Роан Бронщайн, Куин Стоун и Лейърд Стоун.

tialoto.bg

Коментари

Новини Варна