Холивудски клюки: Брад Пит забравил за Анджелина и вече има нова жена
Повод за слуховете стана негова снимка, на която е заедно с духовната лечителка и дизайнер на бижута Сат Хари
Публикувана: 6 Oct 2018 | 21:16

Нова клюка запълни страниците на медиите зад океана. Всички се питат отърси ли се Брад Пит от Анджелина и има ли нова жена до себе си.

 

Повод за слуховете стана негова снимка, на която е заедно с духовната лечителка и дизайнер на бижута Сат Хари. Двамата се оказали на една маса по време на благотворителен концерт в Лос Анджелис.

 

 

В статии в американската преса се появиха дори "доказателства за новата изгаряща любов" - присъствали на събитието "споделили", че двойката се наслаждавала на компанията си, а "Брад не свалял поглед от Сат Хари".

 

 

Информациите за романтика обаче може да се окажат малко преувеличени. Актьорът, който е в процес на развод с Анджелина Джоли, действително демонстрирал добро настроение на събитието, но причина за това не е нова любовна тръпка.

 

"Няма никаква истина в тези слухове, че те се срещат. Те не присъстваха заедно и просто бяха снимани близо един до друг", коментира пред Gossip Cop източник, близък до Пит.

 

 

Двамата се оказали в епицентъра на събитието, защото са поддръжници на организацията, която се занимава с благотворителния концерт. Актьорът не е обсъждал слуховете до момента, каква е връзката им не е коментирала и Сат Хари.

 

dariknews.bg

Коментари ( 0 )