Тяло на показ: Дръзката Камелия приковава погледите на 47
Певицата слага в малкия си джоб двойно по-млади колежки
Публикувана: 14 Oct 2018 | 20:38

Фолкпевицата Камелия е на 47 години, но продължава да впечатлява с фигура. А и предизвиква доста въздишки в социалните мрежи сред многобройните си последователи. Тя е новият избор на Tialoto.bg за рубриката "Тяло на седмицата".

 

Много често се прехласваме по външния вид на световни звезди, които са прехвърлили 40-те и 50-те, но е крайно време да обърнем внимание и на българското.

 

Наясно сме, че днешните технологии могат да направят снимките в социалните профили като корици на списание. Но няма и как да не признем, че Камелия изглежда перфектно, а на външния й вид могат да завидят много нейни колежки, които се мъчат да се впишат в родния шоубизнес и са двойно по-млади.

 

Блондинката е известна с еротичните си провокации в социалните мрежи, макар че през годините, в които е треньор в музикалното шоу "Гласът на България", те значително намаляха.

 

Тя е сред известните нудисти, а папараци не веднъж са я снимали с нейния приятел Цветин по родните плажове.

 

Но Камелия досега никога не е показвала свян към голотата, дори напротив - използва я като оръжие и стратегия за своята известност. Била е дръзка и на сцената, и извън нея.

 

Dnes.bg

Коментари ( 0 )