Бременната Меган ограничи ангажиментите си
Планирано е кралската двойка да присъства на над 70 събития
Публикувана: 21 Oct 2018 | 14:17

Бременната херцогиня на Съсекс Меган Маркъл направи промени в графика за първата си кралска обиколка след вълнуващото начало на визитата си в Австралия и РЮА със съпруга си принц Хари, съобщиха световните информационни агенции.

 

Първата обиколка на Меган е с много ангажименти, като е планирано кралската двойка да присъства на над 70 събития по време на 16-дневното си посещение в двете страни, предаде БТА.

 

Дворецът Кенсингтън оповести, че кралската двойка решила малко да намали ангажиментите в графика на Маркъл за следващите два дни преди последната седмица и половина от обиколката.

 

Днес сутринта Меган пропусна събитие в Сидни, като остави принц Хари да посети сам игрите Инвиктус. Снощи херцогинята на Съсекс присъстваше на откриването на въпросните игри в Операта в Сидни. Събитието се забави с един час заради гръмотевична буря. Игрите Инвиктус, чието име идва от латинското "непобедим", бяха основани от принц Хари през 2014 г. Състезанието дава възможност на болни и ранени военнослужещи и ветерани да участват в спортни прояви и да намират вдъхновение за възстановяване.

 

novini.bg

Коментари ( 0 )