IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Лайфстайл
21:30 | 21 октомври 2018
Обновен: 02:33 | 25 април 2024

Пластичните операции разказаха играта на Мег Райън

Лицето на актрисата е неузнаваемо

По материала работи: Борис Проданов
Пластичните операции разказаха играта на Мег Райън

Мег Райън се превърна в звезда благодарение на романтичните комедии "Безсъници в Сиатъл", "Когато Хари срещна Сали", "Френска целувка", "Кейт и Леополд", "Имаш поща".

 

Преди време актрисата внезапно изчезна от филмовия небосклон, оправдавайки липсата си със страха от това колко Холивуд може да бъде жесток към жените на определена възраст. Може би затова тя е решила да се подмлади. Желанието й да остане завинаги млада обаче й струва скъпо.

 

След серия пластични операции лицето на Мег Райън е неузнаваемо.

 

„Направила е твърде много промени. Тя вече не изглежда като Мег Райън, която познаваме и в която бяхме влюбени“, твърди режисьорът на „Кейт и Леополд“ Джеймс Манголд.

 

Промяната по лицето Мег Райън е започнала с филър за устни, но за съжаление красивата актриса не е спряла дотук.

 

„Не става въпрос само за устните. Носът е различен, скулите, ботоксът е повече от очевиден. Някои хора не осъзнават, че имат зависимост от пластичната хирургия. Това не е единственият пример. Обикновено това е опит за преодоляване на някаква лична неудовлетвореност“, обясни пластичният хирург Марк Робъри.

 

БГНЕС

Коментари

Новини Варна