IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
12:12 | 28 ноември 2018
Обновен: 21:18 | 18 април 2024

Посещават ли извънземните Варна?

След портала към друго измерение – твърдения за НЛО и кацания

По материала работи: Борис Проданов
Един от сензационните случаи от последните години - имало ли е наистина НЛО край нос Галата?!

Информационна агенция „Черно море“ вече съобщи сензационната хипотеза на доц. Христо Смоленов – български общественик, учен и експерт по антитероризъм, анонсирал възможно съществуване на портал към друго измерение край Варна. Новината се прие с голям интерес (и дори ентусиазъм) от читатели и специалисти, но възниква въпросът: „Възможно ли е присъствие и на чужд разум край Варна?“.

 

Естествено, положителният отговор ще е най-голямото събитие в историята на човечеството. И то с варненски адрес! А в светлината на последните открития се наблюдават явления, които определено пораждат допълнителен интерес.

 

Слуховете за митично създание Чупакабра в околностите на Варна дадоха началото на подозрения, че може да има и зрънце истина в твърденията на очевидците.

 

Усилено се говори за посещения на НЛО край рибарските лодки във Варненско. Има съобщения за светли петна във и над водата, за тайнствени гласове… Говори се за непознати създания, улавяни в мрежите. Комбинацията от тези явления засилват подозренията, че нещо се случва. А паранормалните явления са стотици. Достатъчно е дори само едно от тях да е истина. И да не забравяме, че още в началото на миналия век се предполага за НЛО, прелетяло над двореца „Евксиноград“!

 

Преди десетина години се заговори за тайнствен черен мъж, който обикаля из Варна. Служители на реда така и не установиха конкретно лице, но в определени махали на морската столица за няколко дни имаше сериозно напрежение. В крайна сметка и тази загадка остана без отговор, а съобщенията за черния мъж изведнъж спряха. После се появиха съобщения за необичайни същества, засечени край града.

 

Очевидно се случва нещо. Но какво, само времето ще покаже.

 

Още по темата: 

 

Как би изглеждал порталът към друго измерение край Варна (СНИМКИ)

 

Сензация: Откриха край Варна портал към друго измерение!

Коментари

Новини Варна