IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
19:15 | 3 декември 2018
Обновен: 22:29 | 18 април 2024

Секс с девствен робот = $10 000

С употребяван - малко над 100 долара

По материала работи: Борис Проданов
Секс с девствен робот = $10 000

Секс роботите в момента са последен писък на технологията и все по-голям брой „роботски бордеи“ разделят общественото мнение, докато опипват почвата в САЩ и Канада.


Но ако роботът още не е правил секс, това прави ли го девствен? Според служител на Abyss Creations с псевдонима Unicole Unicron, в действителност роботът може да бъде смятан за такъв. В момента тече кампания за набиране на средства за създаване на първия по рода си секс бордей, миналия месец. Сумата, която трябва да бъде събрана за още 9 дни на активност, е 155 000 долара (в момента набраните средства са по-малко от 3 000, така че определено няма успех на този етап). Срещу 10 000 долара, инвеститорите могат да се ползват със съмнителната привилегия да спят с „девствен“ секс робот в бордея Eve’s Dreams в Калифорния.

 

Но сексът с обикновен робот – такъв, който вече е използван за секс – струва само 122 долара, което е в пъти по-евтино преживяване. В крайна сметка да не забравяме, че се касае грубо казано за кукла в човешка форма, и фактът, че е била използвана преди това, не пречи особено.

 

Въпросът може да изглежда прекалено теоретичен сега, но тъй като технологията непрекъснато се подобрява, етиката при секс роботите ще става все по-честа тема за дискусия.

 

kaldata.com

Коментари

Новини Варна