IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
18:42 | 6 декември 2018
Обновен: 14:53 | 21 април 2024

Хари и Уилям ще празнуват заедно Коледа

Дали ще заровят томахавките?

По материала работи: Слав Велев
Хари и Уилям ще празнуват заедно Коледа

Какво се случва в кралското семейство е още трудно да се разбере, но факт е, че все повече растат слуховете, че Меган Маркъл и Кейт Мидълтън имат сложни отношения помежду си. Двете кралски дами не спират да бъдат сравнявани – от стила им на обличане, до сватбите им.

 

Подобни емоции явно са се прехвърлили и върху техните съпрузи – принцовете Уилям и Хари. Според една от информациите, именно кавга между двамата е станала причина херцозите на Съсекс да напуснат дома си в Кенсингтън и да заживеят в къща в Уиндзор.

 

С тях там ще бъде и майката на Меган, а според още една новина, някогашната актриса е решила да не ражда в болницата, в която Кейт е родила трите си деца и търси алтернатива като дори не изключва и домашно раждане.

 

Дали страстите ще се успокоят, ще стане ясно скоро. Това, което официално публикуваха от двореца Кенсингтън е, че четиримата все пак ще са заедно на Коледа в Сандрингам при кралица Елизабет II. На нея все пак, едва ли някой може да откаже покана.

 

Dnes.bg

 

Коментари

Новини Варна