IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
11:40 | 13 януари 2019
Обновен: 00:02 | 17 март 2024

Майкъл Дъглас разкри защо бракът му с Катрин работи

Трябва да разбираш актьорската страст на партньора си

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Ройтерс

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са женени вече 18 години и любовта и уважението им един към друг не са угаснали. Мнозина завиждат за здравия съюз на холивудската двойка, която има 25 години разлика във възрастта. И ето, че тайната им е разкрита и то от самия актьор.
 

„Мисля, че фактът, че сме в една индустрия, много ни помага да се разбираме. Беше прекрасно да бъда тази вечер до нея и да разбирам напълно какво значи за нея да е тук“, разкри пред People Дъглас, визирайки събитието „Златен глобус“.
 

„Наскоро отпразнувахме 18 години брак и любовта ни един към друг само расте“, добави още звездата.
 

Катрин също не спира да демонстрира любовта си към своя съпруг и го поздрави в социалните мрежи със статуетката, която прибра в категория най-добър актьор в комедиен сериал за участието си в „Методът „Комински“ (The Kominsky Method).
 

„Толкова се гордея със съпруга си“, написа актрисата до кратко видео на наградата на Майкъл.
 

В своята реч при вземането на приза Дъглас благодари сърдечно за подкрепата на съпругата си и 102-годишния си баща Кърк Дъглас, както и на двете си деца.


Tialoto.bg

 

Рита Ора: Нямам нищо против слуховете за любовния ми живот!

 

Коментари

Новини Варна