IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
12:00 | 30 януари 2019
Обновен: 00:15 | 26 април 2024

Дара показа новото гадже

Вижте кой е той

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Instagram

Дара най-сетне показа официално новото си гадже. Хитовата изпълнителка била на екскурзия на едно от най-романтичните места в света - Париж, Франция. Там тя е била в компанията на новия си любим и е качила снимки, на които се вижда как двамата се целуват.


Приятелят на Дара е DJ от формацията "Dope Zoo“ - Живко Гичев. Става ясно, че влюбените са посетили емблематичната църква "Сакре кьор".


Емил Конрад също е бил в Париж с Дара, вероятно по работни ангажименти, вижда се от негови снимки в социалната мрежа.
 

Преди това изпълнителката на "Все на мен" имаше връзка с писателя Константин Трендафилов, станал по-известен с прозвището Папи Ханс и провокативните песни, които прави в последната година. Двамата се разделиха през август, но Дара отбеляза, че още много държи на него и той остава неин добър приятел.
 

Те често са засичани заедно на събития. Преди 2-3 месеца певицата публикува обща снимка с него и написа: "Моето момче и моят бивш приятел. Надявам се всички вие да намерите такова момче. Не искам да чувам, че няма добри момчета през 2018 година".


Teenproblem.net
 


Александра Богданска роди момче, ще се казва Габриел

Коментари

Новини Варна