IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
16:20 | 4 февруари 2019
Обновен: 00:06 | 20 април 2024

Кралският персонал: Принц Хари стана кисел!

ята се, че Хари се е променил, откакто е с Меган Маркъл

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Ройтерс

Персоналът, обслужващ кралското семейство в Англия, смятал, че принц Хари се е променил и вече не е толкова позитивен, а често бил кисел и ядосан. Това твърди Дънкан Ларкомб, биограф на кралското семейство и бивш редактор с ресор "Бъкингамски дворец" на "The Sun", цитиран от Teenproblem.net.
 

"Прислужниците на Хари винаги са смятали, че той е фантастичен. Сега той е доста кисел и отдалечен от личния си персонал, което е много необичайно за него", казал е Дънкан пред "Page Six".
 

Те харесвали принца, защото е "сърцат, земен, нормално момче, заклещено в кралския свят и не се взима насериозно. Но сега вече се взима". Смята се, че Хари се е променил, откакто е с Меган Маркъл.
 

Меган и принц Хари не се разбирали с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Затова и Маркъл и Хари скоро ще се местят в Фрогмор хаус на територията на замъка Уиндзор и вече няма да живеят в двореца "Кенсингтън", според слуховете.
 

Четете още: Бела Торн: Хората не разбират бисексуалността!

Коментари

Новини Варна