Морски ревнивци се дебнат със суперсофтуер
Купуват си шпионска техника от Варна, засега резултатът е пет развода
Публикувана: 11 Feb 2019 | 10:17

Бургаски Отеловци масово купуват техника, за да следят половинките си. Според продавача, който се представя, че е от Варна, но имал "момче за доставка на масто до 3 ч." в Бургас, клиентите били 2/3 мъже и 1/3 жени, съобщава burgasinfo.com. 

 

Хората били обхванати от масова параноя, че любимите им изневеряват, а честните детективи не изпипвали нещата, или били много скъпи. Затова новият шпионски софтуер им вършел страхотна работа, увери продавачът, пред когото се представихме като клиенти. Той гордо заяви, че благодарение на програмата му вече пет семейства се разделили, а доста мъже "свили сармите" на жените си, каквото и да значи това.  

 

Всеки потенциален рогоносец бил готов да се раздели със сумата от 600 лв., за да знае какво върши жена му във всеки един момент. С кого говори, на кого пише, кои са тайните й приятели, уговаря ли си срещи, получава ли подозрителни съобщения.

 

Това е доста грозна история, коментираха трезвомислещи. Ако не вярваш на човека до себе си, по-добре се раздели с него, отколкото да следиш всяка негова стъпка и да го наблюдаваш дори в банята. Подобно следене може да превърне и най-обикновен разговор в съмнетилен, да предизвика огромни скандали, побоища и дори опити за убийство на половинката.

 

А доколко е законно да се намесваш в живота на другия и доколко морално е друг въпрос. Всеки има свободна воля и никой не е собтвеност на другия, смятат препатили.

 

Още по темата: По пръстите ще познаете дали ви изневерява

Коментари ( 0 )