IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
12:53 | 17 февруари 2019
Обновен: 19:05 | 15 март 2024

Троян Белисарио: Страхувам се, че дъщеря ми ще ме мрази!

Ето какво сподели звездата от "Малки сладки лъжкини"

По материала работи: Пламен Янков
Троян Белисарио: Страхувам се, че дъщеря ми ще ме мрази!

Троян Белисарио стана майка за първи път през октомври и вече е притеснена как ще отгледа и възпита малкото си момиченце. Актрисата от "Малки сладки лъжкини" преди е страдала от хранително разстройство и посочва, че смята, че дъщеря ѝ може да я намрази, пише Teenproblem.net. А причината - Троян казва, че не знае дали ще е способна да научи момиченцето да обича своето тяло такова, каквото е.
 

"По някаква причина винаги съм очаквала, че ще имам момче. Може би, защото аз имах братя и бях заобиколена от момчета, докато раста. Бях притеснена. Мислех си за връзката ми с моята майка. Често казано, мислех за проблемите ми с хранителното разстройство, това е ужасно. Като си представя, че имам момиче, си представям, че то ще ме намрази", коментира Белисарио в шоуто "Katie's Crib".
 

Но звездата заяви, че има прекрасни приятелки и семейство, които са ѝ помагат да преодолява тези притеснения.
 

Тя сподели, че ѝ се иска да бъде с бебето си постоянно, но това не е възможно и изпитва вина, когато трябва да работи. Гордият татко на момиченцето е актьорът Патрик Дж. Адамс.
 

Четете още: Нина Добрев: Усетих, че съм на 30 г. заради махмурлука!
 

Коментари

Новини Варна