IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
15:30 | 4 март 2019
Обновен: 10:29 | 22 април 2024

Откриха мъртъв фронтмена на The Prodigy Кийт Флинт в дома му

Тялото му е открито тази сутрин

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Ройтерс

Фронтментът на The Prodigy Кийт Флинт е починал на 49-годишна възраст. Тялото на певецът е било открито в дома му в Дънмоу, Есекс, предаде Independent, цитиран от Dnes.bg.


Пред британския The Sun полицията от Есекс обясни, че сигналът към спешните случаи е бил подаден малко след 8 часа тази сутрин.


"Отзовахме се и за жалост 49-годишният мъж беше обявен за мъртъв на място", обясниха от полицията. Смъртта му не се разглежда като подозрителна от властите.


В официалния Twitter акаунт на бандата новината бе потвърдена.
 

"С дълбок шок и тъга можем да потвърдим смъртта на нашия брат и най-добър приятел Кийт Флинт. Истински пионер, иноват и легенда", написаха от The Prodigy.
 

В Instagram бандата съобщи, че Кийт е отнел живота си.


Заедно с The Prodigy Флинт стана една от най-иконичните фигури на музикалната сцена през 90-те години. Той се присъединява към групата през 1990 г. като танцьор, по-късно става и фронтмент на групата.


Флинт изпълнява вокалите едни от най-разпознаваемите сингъли на The Prodigy - Firestarter и Breathe, и двата достигнали номер 1 в класациите през 1996 г.

Четете още: Кайли Дженър: Страх ме е от пластичните операции!

 

Коментари

Новини Варна