Нора Караиванова: Разбрах, че съм бременна в 5-ия месец
Певицата в очакване на първото си дете
Публикувана: 8 Mar 2019 | 20:10
Снимка: Facebook

Нора Караиванова ще става майка. В момента певицата е в шестия месец и няма търпение да прегърне детенцето си. Щастливата новина съобщи самата тя пред Нова тв.


"Толкова ми е странно, че не може да ми излезе естествено от устата да го кажа: "Бременна съм“, каза тя.


Изпълнителката, чиято кариера тръгна от музикалния формат Music Idol, коментира, че отдавна мислела за дете, а и родителите ѝ настоявали да ги дари с внуче. Въпреки това обаче тя не планувала бременността си и се изненадала, когато разбрала, че е заченала.


Нора сподели, че едва в петия месец разбрала, че ще става майка. Причината е, че по-рано имала хормонални проблеми и доста стрес, поради които мислела, че те са причината за липсващия цикъл. Когато се решила да отиде на преглед, докторът я зарадвал с хубавата новина.

 
"И той каза: охоо, ама ти си бременна. Изпаднах в супер шок. Духът ми се отдели от тялото и през цялото време го гледах като филм“, спомня си тя.


"Предразположена съм чисто физически да пълнея, да съм по-пищна. Напоследък не следях храненето си и ядях каквото ми падне и си мислех, че се дължи на това“, каза още певицата.
 

Нора Караиванова не пожела да коментира кой е бащата на детето.
 

Tialoto.bg
 

Четете още: Личният гримьор на Ким: Кой е Марио Дедиванович?
 

Коментари ( 0 )