IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Лайфстайл
20:45 | 16 март 2019
Обновен: 19:42 | 17 март 2024

Звездни разводи: Когато раздялата е по-гръмка от сватбатa

Ето някои сложни разлъки, за които дълго време медиите говорят

По материала работи: Слав Велев
Звездни разводи: Когато раздялата е по-гръмка от сватбатa

Kогато звездите се развеждат, често раздялата е по-гръмка от самата сватба. Ето едни от най-шумните разлъки, които медиите следяха отблизо.

Амбър Хърд и Джони Деп

Бракът им просъществува едва 15 месеца, но Амбър бе първата и единствена съпруга на кинозвездата Джони, който дълго време живееше щастливо, но без брачна клетва с Ванеса Паради. Е, с Хърд любовта им бе красива, но твърде кратка. При това Амбър доста се постара, за да развали реномето на звездата от „Карибски пирати“, като заяви в съда, че е била жертва на домашно насилие и пусна видеа в социалните мрежи. Двамата официално се развеждат, а Деп плаща на Хърд 7 милиона долара, които актрисата сподели, че дарява за благотворителност. Сложните им отношения не свършиха с развода. Деп обвини в съда бившата си съпруга и поиска 50 млн. долара за лъжливи обвинения по негов адрес. Също така актьорът обвини Амбър в съпружеска измяна.

Принцеса Даяна и принц Чарлз

Най-гръмкият развод в кралското семейство бе обявен през 1992 г., но официално бе оформен 4 години по-рано. В продължение на това време Чарлз и Даяна не спират да се обвиняват взаимно. Даяна дори даде интервю за BBC, в което споменава, че в брака им не са само тя и съпруга ѝ, визирайки Камила. Бяха публикувани и телефонни разговори между Даяна и любовника ѝ.

Снимка: Reuters

Пол Маккартни и Хедър Милс

Пол Маккартни изплати на бившата си съпруга близо 50 млн. долара и до този момент нарича брака си с Хедър грешката на десетилетието.

Снимка: Reuters

Стивън Спилбърг и Ейми Ървинг

Техният брак продължи общо 4 години и раздялата повлече със себе си големи разправии, а за да ги спре, режисьорът изплати на бившата си любима 100 млн. долара. Разводът е третия най-скъп в историята, след като съдията не признава предбрачното споразумение между двамата, тъй като било написано на салфетка. Двамата все пак имат общи попечителски права над сина им Макс Самюел.

Снимка: Reuters

Мадона и Гай Ричи

Двамата са заедно 8 години – от 2000 до 2008 г. Певицата трябваше да плати на британския режисьор от 76 до 92 милиона долара. Освен това бе взето решението, че дъщерята на Мадона – Лурдес ще остане с майка си, а общият им син Роко ще живее при двамата родители.

Снимка: Reuters

Анджелина Джоли и Брад Пит

Двамата се срещнаха на снимачната площадка на „Господин и госпожа Смит“, но брак сключиха доста по-късно, едва през 2014 г., за да се разведат две години след това. От съвместното им съжителство двамата имат 6 деца – 3 биологични и 3 осиновени, и именно попечителството на наследниците им бе най-голямата трудност при тяхната раздяла. Имаше обвинения, сълзи, откровени интервюта. След усилени разговори, двамата все пак успяха да се разберат. Днес те не говорят за лични връзки, а често споделят, че отдават най-много от енергията си за децата.

 

Тialoto.bg

Коментари

Новини Варна