IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
19:31 | 11 април 2019
Обновен: 09:24 | 28 февруари 2024

Меган ще роди, а ще покаже ли бебето на баща си...

По материала работи: Слав Велев
Меган ще роди, а ще покаже ли бебето на баща си...

Съвсем скоро Томас Маркъл сподели, че се е смирил с идеята, че в скоро време нито Меган, нито Хари ще му позвънят и никой няма да му съобщи за появата на тяхното дете, а той ще узнае за новината от медиите, пише Express.

 

Източник на изданието отбелязва, че бащата на Меган „би дал всичко, за да се срещне с новородения си внук и се надява, че ще може да докаже на дъщеря си, че техните отношения заслужават втори шанс и той има право да има място в техния живот“.

 

Томас също разказал, че е разглеждал доста детски магазини в търсене на подходящ подарък за внука си. По думите му, той искрено се вълнува от нейната бременност и е дълбоко разстроен затова, че едва ли ще му дадат шанс да се види с малкото.

 

Източник, близък до Маркъл разказва, че за раждането на кралското бебе, Томас възнамерява да отбележи събитието в бар на местен плаж. Бащата на Меган все още се надява, че тя или Хари ще му позвънят, за да му съобщят радостната новина, а също мечтае да го поканят да види наследника им.

 

Dnes.bg

 

 

Коментари

Новини Варна