IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
21:24 | 13 април 2019
Обновен: 13:33 | 25 април 2024

„Ен синк“ излизат заедно с Ариана Гранде на сцената на Коачела

По материала работи: Слав Велев
„Ен синк“ излизат заедно с Ариана Гранде на сцената на Коачела

 

Изпълнителите от популярната група "Ен синк" ще се присъединят към певицата Ариана Гранде, която ще се изяви като хедлайнер на фестивала Коачела в Индио, Калифорния, съобщи Контактмюзик.

 

На сцената заедно с Гранде - водещата изпълнителка в неделната вечер, ще излязат Ланс Бас, Крис Къркпатрик, Джоуи Фатоун и Джей Си Шазе. Почитателите на поп звездите няма да видят петия оригинален член на "Ен синк" Джъстин Тимбърлейк, който напусна групата, за да гради самостоятелна кариера.

 

Сред изпълнителите в първата вечер на музикалния и арт фестивал Коачела, започнал на 12 април, бяха Чайлдиш Гамбино, Джанел Моне, диджей Снейк, "1975", момичетата от южнокорейската кей-поп група "Блекпинк". По време на шоуто на диджей Снейк на сцената изненадващо се появиха рапърката Карди Би и певицата Селена Гомес.

 

За Гомес, която загърби музиката, за да се посвети на грижите за физическото и психичното си здраве, това беше първата изява на живо от близо година.

 

dariknews.bg

Коментари

Новини Варна