IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Лайфстайл
10:56 | 21 април 2019
Обновен: 18:22 | 27 март 2024

Ким Кардашян прекарва 30 мин на ден в Instagram

Не може да повярва колко почитатели има

По материала работи: Пламен Янков
Ким Кардашян прекарва 30 мин на ден в Instagram

Ким Кардашян прекарва само по 30 минути на ден в Instagram. Това призна самата тя пред „Vogue“ и изтъкна, че не знае защо има толкова много почитатели.
 

В момента акаунтът на риалити звездата има над 134 милиона последователи, пише Tialoto.bg. С повече са само певиците Ариана Гранде и Бионсе.
 

Съпругата на Кание Уест разкри, че хиляди й пишат съобщения, но тя не отговаря, няма и време и да ги проверява. Тя определи популярността си в социалната мрежа като „луда работа“.
 

Докато милиони следват Ким, тя е последователка едва на 127 души, голяма част от които са нейни близки приятели.
 

Голяма част от постовете на най-известната от сестрите Кардашян са свързани с децата, семейството и нейния бизнес. Много от снимките ѝ са по бельо, което по някакъв начин привлича вниманието, твърдят експерти.
 

Доведената сестра на Ким – Кайли Дженър, също има над 1 млн. почитатели в Instagram. Доскоро нейна снимка държеше рекорд за най-много гледания, но бе изместена от кадър на яйце.


Четете още: Ким Кардашян става адвокат
 

 

Коментари

Новини Варна