IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
12:04 | 16 май 2019
Обновен: 06:03 | 17 април 2024

Най-сетне: Кейт и Уилям се запознаха с Арчи

Хари - горд, не може да си представи живота без малкия

По материала работи: Пламен Янков
Най-сетне: Кейт и Уилям се запознаха с Арчи

След като принц Хари и Меган Маркъл станаха родители на Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор се заговори, че семейството още не е посетено от принц Уилям и съпругата му, херцогинята на Кембридж Катрин.
 

Стана ясно, че новороденото вече е било лично запознати със своите чичо и леля, пише Daily Express, цитиран от Tialoto.bg.
 

Херцозите на Кембридж са посетили херцозите на Съсекс и новородения им син в резиденцията им Фрогмор хаус в Уиндзор във вторник следобед, след завръщането на принц Хари от Оксфорд.

Трите деца на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин не са придружавали родителите. Говори се обаче, че принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи с нетърпение очакват момента, когато ще се запознаят със своя братовчед.
 

Междувременно изданието съобщи, че по време на един от ангажиментите си в Оксфорд - посещение на детска болница, принц Хари не е скрил радостта от новата си роля на баща.
 

Разговаряйки с родители, гордият татко е споделил, че свиква с бащинството и вече не може да си представи живота без своя син. 


Още по темата: Кейт и Уилям още не са видели племенника си. Защо?

Коментари

Новини Варна