IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
14:00 | 19 май 2019
Обновен: 13:11 | 15 март 2024

След сърдечната операция: Мик Джагър танцува!

Рок легендата зарадва феновете си

По материала работи: Пламен Янков
След сърдечната операция: Мик Джагър танцува!

Мик Джагър се е възстановил успешно след сърдечната операция, която претърпя през април. Рок динозавърът, който вече е на 75 години, изглежда здрав, бодър и енергичен. Той публикува видео в социалните мрежи, на което се вижда как танцува ентусиазирано.


Фронтменът дори вече ходи отново на репетициите на "Rolling Stones" за предстоящото им турне. Бандата трябваше да отмени някои от концертите заради проблема на Мик. Вокалистът се подложи на операция за смяна на сърдечната клапа, което обърка плановете за турнето.


Феновете на рока много се зарадваха на публикациите на Джагър. "Той се завърна!", "Никой не може да се движи като Джагър. Какво епично възстановяване", пишат почитателите, предават от "Mirror", цитирани от Teenproblem.net.


Източници на "The Sun" са казали, че лекарите са доволни от прогреса на Мик Джагър и самият той бил много положително настроен. Певецът се хранил здравословно, което му помогнало да се възстанови.


Четете още: Мъж изрита Арнолд Шварценегер
 

Коментари

Новини Варна