IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Лайфстайл
12:18 | 11 юни 2019
Обновен: 06:13 | 17 март 2024

Има ли вина Лейди Гага за раздора в семейството на Брадли Купър?

Слухове за разрив в отношенията между Ирина и Брадли обикалят отдавна в клюкарските колонки на изданията

По материала работи: Слав Велев
Има ли вина Лейди Гага за раздора в семейството на Брадли Купър?

По време на свой концерт в Лас Вегас в събота Лейди Гага беше атакувана от свои фенове с въпроси къде е Брадли Купър и дали тя е виновна за разбиването на семейството му.

 

Това се случи няколко дни, след като се появиха информации, че моделът Ирина Шейк е напуснала общия семеен дом, за да могат, както твърди Космополитан, да обмислят добре връзката си, давайки си време един без друг.

 

Лейди Гага е изпаднала в раздразнение от подвикванията на публиката. Преди да изпълни песента „Shallow“, хит от филма „Роди се звезда“, за който се твърди, че е повод за раздора между Брадли и съпругата му, Гага се обърнала към публиката: „Знаете ли какво - бъдете достойни или ще загубите себе си“.

 

Угасна ли любовната искра между топ модела Ирина Шейк и холивудския актьор Брадли Купър? Двамата се събраха през 2015 г., а през 2017 г. станаха родители на дъщеричка - очарователната Леа де Сейн.

 

Слухове за разрив в отношенията между Ирина и Брадли обикалят отдавна в клюкарските колонки на изданията. Още през октомври м.г. любовта им беше поставена под въпрос.

 

Публикации, че чувствата между топмодела и холивудския актьор са охладнели, се появиха след филмовия фестивал във Венеция. Там двамата пристигнаха заедно с дъщеричката си, но по червения килим Ирина и Брадли минаха поотделно. Супермоделът придружаваше модната дизайнерка Донатела Версаче, а Купър се появи под ръка с певицата Лейди Гага.

 

Това обаче не трябваше да е изненада, тъй като на кинофорума беше представен филма „Роди се звезда” („A Star Is Born”), по който двамата работиха заедно. Лентата е режисьорски дебют за Брадли Купър, който лично покани ексцентричната звезда да изпълни главната роля.

 

Мълвата за раздяла се разгоря отново, когато 32-годишният модел Ирина Шейк дефилира на Седмицата на модата в Ню Йорк, а Брадли не просто не присъства на ревюто, а по същото време замина за Малибу. На плажа там пък папараци няколко пъти го засичаха заедно с актрисата Сиена Милър, с която имат "гореща история".

 

Така из светските издания започнаха все по-често да се появяват коментари на "близки" до двойката, според които любовта им вече е минало.

 

И до момента обаче официално за раздяла не е говорил нито един от двамата.  А въпреки слуховете за раздяла пък почитателите им продължават да са в очакване на бляскава сватба.

 

dariknews.bg

Коментари

Новини Варна