IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
12:32 | 16 юни 2019
Обновен: 06:42 | 17 април 2024

Бритни мисли, че папараците нарочно я правят дебела

Ето от какво се оплака певицата

По материала работи: Пламен Янков
Бритни мисли, че папараците нарочно я правят дебела

Бритни Спиърс скоро беше на екскурзия в Маями и в интернет пространството се появиха папарашки снимки, на които се вижда как певицата е на плажа.  Но Бритни сподели, че има теротия, че тези снимки всъщност са преправени. Тя е на почивка с приятеля си - Сам Ашгари, пише Teenproblem.net.


Но звездата каза, че според нея снимките са обработени, за да изглежда тя по-дебела на тях. "Никой не пита дали снимките на папараците са фалшиви или дали папараците не преправят снимките, дали новините са истински. Това е една конспиративна теория, която наистина ме интересува", сподели Бритни във видео в Instagram.


Изпълнителката на "Me Against the Music" дори се показва по бански в клипа и казва: "Вчера отидох да плувам. И на снимките изглеждам с 20 килограма повече, отколкото съм днес.  Ето така изглеждам, аз съм кльощава, като игла. Кажете, кое е истинското?".


От фотографската агенция обаче коментират, че снимките не са били обработени и Бритни изглежда добре на тях. Те дори предлагат да покажат оригиналните файлове на певицата.


Четете още: Селена спира да отговаря на феновете в Instagram

 

 

Коментари

Новини Варна