IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
10:03 | 21 юни 2019
Обновен: 09:07 | 21 април 2024

Гага разстроена заради Ирина Шейк и Брадли Купър

Певицата не иска да бъде смятана за "другата жена"

По материала работи: Пламен Янков
Гага разстроена заради Ирина Шейк и Брадли Купър

Лейди Гага била съкрушена, когато осъзнала, че може Брадли Купър и Ирина Шейк да са се разделили заради нея. Слухове, че Брадли изневерява на Шейк с певицата се появиха още през зимата, когато беше пуснат филма "Роди се звезда".


Там Лейди Гага и Купър играят влюбена двойка и много фенове коментираха, че между тях има невероятна химия. Гага често обясняваше колко се възхищава на Брадли и говореше много емоционално за него, докато филмът беше промотиран.


Изпълнението на песента "Shallow" на Гага и Купър по време на церемонията по раздаването на наградите "Оскар" пък беше много чувствено и тогава все повече интернет потребители писаха, че изглежда така, сякаш двамата наистина имат връзка.


Източник на списание "Grazia" обяснява, че Гага била много разстроена от случващото се.  "Тя е съсипана, защото я въвлякоха в тази раздяла публично. Тя смята, че това замъглява добрата работата по филма. Гага не иска да гледат на нея като на "другата жена"", казва източникът.


Смята се, че певицата и актьора все още са много добри приятели, пише Teenproblem.net.


Четете още: Ашли Бенсън и Кара Делевин празнуват 1 година заедно
 


 

Коментари

Новини Варна