IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
18:55 | 5 юли 2019
Обновен: 21:20 | 25 април 2024

И кралските особи обичат тенис

Кейт Мидълтън и Мегън Маркъл сред публиката на "Уимбълдън"

По материала работи: Слав Велев
И кралските особи обичат тенис

 

Тенис турнирът Уимбълдън продължава с пълна сила, а интересът към него никога не спира. В момента в Лондон са събрани най-добрите играчи от цял свят, а публиката се радва на невероятни изпълнения, дълги мачове и прекрасна атмосфера.

 

Уимбълдън е един от най-строгите турнири в целия календар. Играчите там трябва задължително да носят бяло, да нямат други отличителни белези по екипировката си. Дори Роджър Федерер беше глобен една година, защото по горнището му имаше оранжев кант, който не се вписва в законите на организаторите.

 

Публиката също трябва да се държи подобаващо и да е с подходящото облекло. Луис Хамилтън не беше допуснат до трибуните, защото беше с къси панталони. Често зрители на турнира са известни личности от света на киното, музиката и театъра. Освен това, сред гостите можете да видите и представители на кралското семейство.

 

Наскоро Кейт Мидълтън направи изненадващо посещение във втория ден от турнира. Ден по-късно се появи и съпругата на принц Хари - Мегън Маркъл.

 

Dnes.bg

 

 

Коментари

Новини Варна