Вятър в косите на звездите? Не, мерси
Известните личности и техните пикси прически
Публикувана: 14 Jul 2019 | 17:00

Като малки сме израснали с приказки, в които принцесите винаги са били с дълги, дълги коси, които блестят под слънчевите лъчи.
 

И в този момент настъпват звездите, които твърдо отказват да участват в тази приказка и решават да сложат край на дългите коси с една друга, много по-бунтарска крайност – пикси прическите.
 

Късата прическа цялостно променя облика и задава един друг акцент – върху обемните и масивни аксесоари като обеци и колиета, които се открояват и допълват визията ни още повече.
 

Ако се чудите дали да направите такава, представяме ви знаменитостите, които се явяват истинско вдъхновение и заради които с удоволствие даваме свобода на фризьорката с ножиците.
 

Бела Хадид
 

Визията на Бела Хадид на Moschino по време на Мет Гала нямаше да бъде същата, ако прическата не бе пикси с дълъг, асиметричен бретон. Всъщност, истината е, че косата бе перука, но това не пречи да оценим колко добре би ѝ стояла такава прическа.

 

 

 

Емилия Кларк
 

Майката на драконите! Родената в огън Денерис! И ако тази приказна героиня, която остави дългите коси и заложи на пикси не ви вдъхнови достатъчно, не знаем кое би могло. Специално за края на „Игра на тронове“ актрисата реши да отреже косата и да я боядиса в русо, а ние със сигурност адмирираме избора ѝ!

 

 

Кейт Хъдсън
 

След като подстрига косата си в пикси, Кейт Хъдсън избра да изсветли краищата и да остави по-тъмни тонове в корените. По този начин създаде усещането за пространственост в прическата, което е страхотен пример за добра игра с колористиката.

 

 

Кара Делевин
 

Когато супермодел си направи пикси, значи това със сигурност е тенденция, която не трябва да подминаваме. Така Кара Делевин изненада приятно всички, когато се появи с дръзко изрусено пикси, чиито корени са оставени в тъмни нюанси и деликатно се показват отдолу.

 

Скарлет Йохансон

 

Истинска секси дива! Актрисата, която многократно бе спрягана за най-сексапилна на света демонстрира дързост с пикси прическа. Отново откриваме сходен подход – светли и руси краища, които преливат в тъмни корени и асиметрични дължини с вълни.

 


Четете още: Звездите, които са истински герои в живота
 

Коментари ( 0 )