IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Лайфстайл
13:44 | 18 юли 2019
Обновен: 08:24 | 25 април 2024

Странен летящ обект над Варна - НЛО или нещо обикновено?! (СНИМКИ)

Уфолози анализират ексклузивни кадри от 5 юни 2016 г.

По материала работи: Борис Проданов
Странен летящ обект над Варна - НЛО или нещо обикновено?! (СНИМКИ)

На 5 юни 2016 г. малко след 21,10 ч. над Варна е наблюдаван странен летящ обект. Свидетелка съобщава на сайта ufo.bg, че случайно е забелязала НЛО, който се е движил сравнително бавно в посока запад. Варненката успяла да направи и 3 снимки със своя мобилен телефон.

 

„Случайно ми попадна обекта и реших, че е светещ фенер, но когато го увеличих не ми приличаше, а и беше доста нависоко. Изпращам Ви трите снимки, които бях направила в тази последователност, в която съм ги снимала. Според данните от снимките те са направени в периода от 21.13 ч. до 21.14 ч., т.е. имала съм може би минута-две време в което съм го виждала.

 

Направих ги от прозорец на 3-ти етаж в блок, който се намира в Цветния квартал на Варна. В началото си помислих, че е светещ фенер, но ми се стори странно, че лети над вилна гориста местност. Беше доста високо за фенер и доста ниско за самолет.

Обекта беше ярко осветен като от много крушки, ярко жълти постоянно светещи. Имах достатъчно време да го забележа, да реша да снимам и то няколко пъти. В никакъв случай не беше бързо движещ се.

 

Движението беше от север на запад, и от дясно на ляво на една и съща височина. На първата снимка се вижда от дясно на обекта, един кабел от блока към отсрещния стълб, а на третата се вижда как насочвам фотоапарата на ляво към бора пред блока. На втората снимка обекта е между кабела и бора.

 

Мисля, че беше ясно време без облаци, мараня и вятър“, алармира тогава г-жа С.А от Варна.

Уфолози обаче са анализирали подадените към сайта ufo.bg кадри. От увеличените изображения ясно се вижда светлината, която излъчва това тяло, т.е. възможно да е комбинация от пламък и отражение на слънчевите лъчи.

 

В заключение мнението на уфолозите е, че наблюдаваното НЛО вероятно действително е китайски фенер.

 

Прочетете още: Сензация: Откриха край Варна портал към друго измерение!

 

Коментари

Новини Варна