Миси Елиът: Аз съм победител
Певицата на корицата на Marie Claire през август
Публикувана: 21 Jul 2019 | 14:22

„Аз съм победител за всички черни жени. Искам те да бъдат забелязани, защото всички ние сме красиви. Ако знаехме колко сме специални, щяхме да бъдем неудържими“. Това признава Миси Елиът в интервю за Marie Claire.
 

Певицата засне фотосесия за списанието, на чиято корица ще се появи през август. 
 

Звездата говори за стереотипите в обществото, расовите различия и завръщането си на сцената. Тя изглежда страхотно с дълго палто на Dolce & Gabbana, което е с бродирани цветя на ревера. Типично в стила ѝ, носи множество бижута по себе си. 
 

През месец май Елиът стана първата хип-хоп изпълнителка, която получи докторска степен от Калифорнийския университет „Бъркли“. Тя коментира пред изданието, че е много горда със себе си и дори е написала специална реч, която да произнесе качвайки се на сцената, за да получи своята диплома. После обаче направо си глътнала езика от вълнение и не успяла да каже всичко, което е намислила.
 

Миси изтъква, че семейството ѝ не одобрявало идеята, че иска да пее. Посъветвали я да отиде в армията, но тя се замислила, че е твърде дебела, за да стане военна. 
 

„Просто трябва да си на точното място в точното време“, посочва Елиът. Тя е категорична, че в днешно време на хората с певчески заложби им е много по-лесно, защото съществуват най-различни технологии и всеки може да качи творчеството си в интернет, което да е достъпно за хиляди хора. 


Tialoto.bg
 

 

Коментари ( 0 )