IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
14:22 | 21 юли 2019
Обновен: 16:09 | 27 февруари 2024

Миси Елиът: Аз съм победител

Певицата на корицата на Marie Claire през август

По материала работи: Пламен Янков
Миси Елиът: Аз съм победител

„Аз съм победител за всички черни жени. Искам те да бъдат забелязани, защото всички ние сме красиви. Ако знаехме колко сме специални, щяхме да бъдем неудържими“. Това признава Миси Елиът в интервю за Marie Claire.
 

Певицата засне фотосесия за списанието, на чиято корица ще се появи през август. 
 

Звездата говори за стереотипите в обществото, расовите различия и завръщането си на сцената. Тя изглежда страхотно с дълго палто на Dolce & Gabbana, което е с бродирани цветя на ревера. Типично в стила ѝ, носи множество бижута по себе си. 
 

През месец май Елиът стана първата хип-хоп изпълнителка, която получи докторска степен от Калифорнийския университет „Бъркли“. Тя коментира пред изданието, че е много горда със себе си и дори е написала специална реч, която да произнесе качвайки се на сцената, за да получи своята диплома. После обаче направо си глътнала езика от вълнение и не успяла да каже всичко, което е намислила.
 

Миси изтъква, че семейството ѝ не одобрявало идеята, че иска да пее. Посъветвали я да отиде в армията, но тя се замислила, че е твърде дебела, за да стане военна. 
 

„Просто трябва да си на точното място в точното време“, посочва Елиът. Тя е категорична, че в днешно време на хората с певчески заложби им е много по-лесно, защото съществуват най-различни технологии и всеки може да качи творчеството си в интернет, което да е достъпно за хиляди хора. 


Tialoto.bg
 

 

Коментари

Новини Варна