Камила Кабело откровено пред своите фенове
Певицата говори за притеснението и трудното си социализиране
Публикувана: 22 Jul 2019 | 17:00

Животът на Камила Кабело изглежда като мечта. Певицата издава песни, които веднага оглавяват музикалните класации, разпродава за минути концертите си, а наскоро се появиха слухове, че е заедно с колегата си Шон Мендес.


Двамата все още не са потвърдили официално романса си, но снимки на двамата постоянно се появяват в интернет. На тях се вижда как Камила и Шон са доста близки и карат феновете си да вярват, че между тях има нещо повече от приятелство.
 

В скорошен пост в Инстаграм обаче певицата вдига завесата на бляскавия си живот и разкрива пред феновете борбата си с безпокойството и лични проблеми. Тя признава, че се е притеснявала да излиза пред обществото и била много нервна преди първите си концерти.


Изпълнителката на „Хавана“ споделя и за детството си, в което се е притеснявала да пее пред родителите си. „Пеех в стаята си, когато нашите ги нямаше и се разплаках, когато разбрах, че ме снимат през отвор на вратата ми“, пише тя в социалната мрежа Инстаграм.


Тя признава, че понякога в нея има две личности – едната, която се страхува от непознатото и мисли, че всичко ще се обърка и другата, която знае какво иска от живота и се бори за него. Изпълнителката споделя, че се опитва да излезе от зоната си на комфорт.


„Споделям това, защото виждам, че и други хора преминават през същия период. Аз преминах през няколко етапа – притеснявах се да пея пред семейството си, а сега съм пристрастена към концертите ми. Трудно излизах сред хора и едва се социализирах с тях, но в момента създавам невероятни спомени с моите приятели и колеги“.


Камила признава, че през всичките тези години доста се е променила като човек и съветва своите фенове да се опитат да правят това, от което се страхуват.  


Tialoto.bg


Четете още: Роби Уилямс иска да поднови брачните си клетви
 


 

Коментари ( 0 )