Ариана Гранде отказа да работи с фотограф, замесен в скандал с голи снимки
Маркъс Хайд е обвинен от моделка, че я е изнудвал
Публикувана: 23 Jul 2019 | 13:38

Ариана Гранде се застъпи за моделката Синая и прекрати отношенията си с известния фотограф Маркъс Хайд. Това се подразбира от снимка в Инстаграм, която беше публикувана от певицата. На нея, Гранде е написана на черен екран послание към всички, които работят с фотографи да внимават на какво се съгласяват.
 

Скандалът с Маркъс хайд се заформи в събота, след като моделката Синая го обвини в изнудване за голи снимки, пише Tialoto.bg. Тя публикува снимки в профила си в Инстаграм, в които твърди, че са от чат с фотографа. Връзката между двамата се осъществява посредством съобщения, след като Синая вижда обява, която набира модели. 
 

Обвиненията са за това, че Хайд е поискал голи снимки на моделката, а в замяна тя ще получи безплатна фотосесия. Тя отказала и заявила, че ще се снима само по бельо. В отговор на това, фотографът заявил, че иска 2000 долара за снимките. 

 

Снимка: Instagram
 

Хайд е работил със звезди като Ариана Гранде, Ким Кардашиян, Кание Уест и други. След случката обаче много от тях изразиха своето мнение, сред които беше и младата певица. "Скъпи модели и артисти в Лос Анджелис и навсякъде, моля не снимайте с фотографи, които ви карат да се чувствате неудобно и, които ви задължават да свалят дрехите си", пише Гранде. 
 

Други звезди, които подкрепиха Синая бяха Бела Торн и Мишел Висадж. След като избухна скандалът, фотографът Маркъс Хайд е изтрил профила си в Инстаграм. 


Четете още: Роби Уилямс иска да поднови брачните си клетви

 

 

Коментари ( 0 )