Меган пак критикувана: Този път не се отнасяла с уважение към племенниците
Фенове коментират казуса с поздравите в социалните мрежи
Публикувана: 23 Jul 2019 | 21:56

Откакто се събра с принц Хари, всяка стъпка на Меган Маркъл се следи твърде отблизо. Неведнъж звездата от сериала „Костюмари“ не е спазвала кралския протокол, друг път пък харчи твърде много пари за скъпи тоалети, а това не остава незабелязано и подобни „провинения“ са сред основните критики срещу херцогинята на Съсекс, пише OK Magazine, цитирано от Tialoto.bg.


Но ето че напоследък бившата актриса е критикувана за съвсем друго.


Оказа се, че според мнозина тя не била достатъчно съпричастна към случващото се с нейните племенници.


Подобен слух тръгна, след като по традиция Кейт Мидълтън по време на рождените дни на своите деца публикува на страницата в Instagram на Двореца Кенсингтън техни снимки. При херцозите на Съсекс нещата стоят по същия начин: по традиция в тези дни те пишат на херцозите на Кеймбридж поздравителни коментари под фотосите на децата.


Така Меган и Хари поздравили Луи и Шарлот. Може да се каже, че в обичайните поздравления няма нищо лошо и противоестествено, още по-малко оскърбително. Но не така смятат някои от последователите на Кейт и Уилям в социалните мрежи.


Те се възмутили от Меган (смятайки, че именно тя води инстаграм @sussexroyal) за нейното неуважително отношение към племенниците ѝ.


Идеята е в това, че Меган нарекла тях просто по имена – Шарлот и Луи, без да добавя към тях титлите им „принцеса“ и „принц“. За теб тя е принцеса Шарлот. Кога ще започнеш да уважаваш хората, Меган? 
 

– Принцеса Шарлот от Кеймбридж. Моля, прочетете Уикипедия“ 


„Той не е просто Луи, Меган... Повече уважение... За теб е принц Луи“ 


– За теб е принц Луи! Къде са маниерите ви?“


За да избегнат подобни коментари, Меган и Хари поздравиха принц Джордж без изобщо да пишат име. Херцогът и херцогинята от Съсекс просто написаха: „Честит рожден ден! Пожелаваме много любов и този ден да е специален!“ Може би всичко между двете фамилии е наред, а феновете на херцозите малко „пресоляват“ ситуацията.


Четете още: Джо Джонас и Софи Търнър платили цяло състояние за Малдивите

Коментари ( 0 )