Косите на звездите: Тайната на Нина Добрев
Вижте как я поддържа певицата
Публикувана: 8 Aug 2019 | 21:30

На червения килим звездите винаги впечатляват с перфектна визия, а когато става въпрос за косата – това е основна заслуга на стилистите им. Но пък у дома те също полагат грижи.
 

Защото всяка жена в днешно време е подложена на стрес, замърсяването на околната среда също дава своето отражение. И трябва да се грижим постоянно за външния си вид, включително и косата.
 

Каква е основната грижа на Нина Добрев?
 

Кажете не на сешоара!
 

Нина, която нашумя с ролята си в сериала „Дневниците на вампира“, притежава зашеметяваща коса. Тя признава, че професията ѝ излага на значителен риск къдриците ѝ и за нея грижата за косата е много важна.
 

Добрев на практика не използва сешоар, маша, ролки, като цяло всичко, което нанася вреди на косъма. Разбира се, на снимачната площадка понякога трябва да прибягвате до подобни процедури, затова Нина не се ограничава до едно просто правило.
 

Тя предпочита да мие косата си не повече от 3 пъти седмично, тъй като тази процедура също е стрес за косата. Винаги използва след изплакване балсам и си прави мароканска маслена маска.
 

Да се откажеш от бързия метод на сушене е страхотна идея, макар в забързания ни живот това невинаги да е възможно. Нина обаче препоръчва да се нанасят винаги термични масла и спрейове, които предпазват структурата на косата от горещи температури.


Tialoto.bg


Четете още: Никол Шерцингер: Сама съм!

Коментари ( 0 )