IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Лайфстайл
16:58 | 13 август 2019
Обновен: 00:47 | 6 март 2024

Меган отрече да взима хапчета за отслабване

Херцогинята все още е пухкава

По материала работи: Пламен Янков
Меган отрече да взима хапчета за отслабване

Меган Маркъл не взима хапчета за отслабване. Това обяви самата тя след като фирма за добавки се опита да си направи реклама на неин гръб.
 

Продуктът е наречен „Keto Weight Loss“. В информацията за него в интернет има снимки на херцогинята на Съсекс преди и след раждането, които са взети без нейното знание.
 

Оказва се, че въпросните добавки са поредните фалшиви медикаменти, примамващи хората с приказки за бързо и лесно отслабване, подплатени с опита на известна личност.


The Mirror съобщава, че говорител на британското кралско семейство е уточнил, че ще бъдат предприети действия за спиране на фалшивата реклама и най-вероятно нейните автори ще бъдат съдени.


Много британци, които са почитатели на Хари и Меган, следят всяка тяхна стъпка. След като жени купуват дрехи, които младата майка носи, много вероятно е да си купят и рекламираните хапчета, смятат диетолози.


Херцогинята рядко говори за хранителния си режим. Преди да стане кралска особа, тя споделяше в интервюта, че обожава йогата, обича да тича и прави пилатес, припомня Tialoto.bg.


„Понякога идеята да тренирам ми звучи ужасно, но винаги се сещам за това колко добре ще се чувствам след това“, коментира Меган пред „Women's health“ през 2016-а.


Веднага щом роди своя син Арчи, съпругата на принц Хари показа, че не се срамува от качените килограми и се появи с бяла рокля. Тя все още е пухкава, но най-вероятно е на специален режим и ѝ трябва малко повече време, за да влезе във форма.


Четете още: Зашеметяваща на 43: Тайната на Чарлийз Терон

Коментари

Новини Варна