IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
16:58 | 13 септември 2019
Обновен: 05:53 | 17 април 2024

Брад Пит няма да посети Мадокс в Южна Корея?

Двамата не били в добри отношения

По материала работи: Пламен Янков
Брад Пит няма да посети Мадокс в Южна Корея?

Брад Пит и най-големият му син Мадокс може да не са в много добри отношения. 18-годишното момче скоро замина за Южна Корея, тъй като избра да учи в университет там.


Папараци са издебнали Мадокс около университета "Yonsei" и са го попитали дали баща му ще дойде да го посети в Южна Корея. "Не знам това, не знам какво става", отговорил е тийнейджърът.


От списание "In Touch" предават, че репортерите са питали дали все още той и баща му поддържат връзка, а Мадокс е казал само: "Станало, каквото станало". 


Анджелина закара сина си до университета по-рано този месец, когато учебната година започваше и двамата се сбогуваха трогателно. Брад обаче го нямаше, вероятно не е бил поканен.


"Той не прекарва много време с Мадокс напоследък. Мадокс не се чувства като син на Брад Пит", казват източници пред "Us Weekly".


През 2016 г., когато Анджелина и Брад още са заедно, Мадокс се намесва в техен спор. Те летят в частния си самолет и между съпрузите избухва скандал. Синът им се намесва, за да защити майка си.


Според слуховете, Брад Пит се ядосал и ударил сина си и това била причината Джоли да поиска развод. Още от тогава, отношенията между бащата и сина били обтегнати.


Teenproblem.net


Четете още: Откриха автоимунно заболяване на Ким Кардашян

Коментари

Новини Варна