IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
12:40 | 14 септември 2019
Обновен: 01:10 | 9 март 2024

Адел подаде документи за развод

Още през април стана ясно, че певицата се е разделила със Саймън Конеки

По материала работи: Пламен Янков
Адел подаде документи за развод

Макар да обяви през април, че се разделя със съпруга си Саймън Конеки, Адел чак сега подаде документи за развод. Певицата ги е внесла в лосанджелиски съд, съобщиха от CNN, цитирани от Tialoto.bg.
 

Двамата сложиха край на връзката си след тригодишен брак. Все пак са решили да отглеждат сина си заедно. Адел роди сина си Анджело през 2012 година. Британската суперзвезда, която е на 31 години, винаги е била много дискретна за личния си живот. Тя бегло спомена, че се е омъжила за Саймън Конеки, след като през 2017 година спечели „Грами“ за албум на годината. По време на награждаването Адел благодари на звукозаписната академия, на своя мениджър, на съпруга си и на своя син.


Конеки е известен с това, че е съосновател на екологичната компания „Еко Уотър“ за бутилирана вода. Средства от нея постъпват в благотворителната му организация „Дроп фор дроп“, която подпомага с питейна вода държави, изпаднали в беда. Той е бил инвестиционен банкер, но през 2012 г. каза, че „се е отвратил от този алчен и корумпиран свят“.


Адел издаде дебютния си албум „19“ през 2008 г. Той зае първо място в британската класация. Вторият ѝ албум „21“ я направи световна мегазвезда, като оглави класациите в 30 държави, включително САЩ и Великобритания. Тя не е издавала албум от 2015 г., когато излезе също много успешния „25“.


През март Адел беше заснета да излиза от звукозаписно студио в Ню Йорк. Вероятно тя работи върху нов албум. Мнозина забелязаха, че след раздялата Адел се е вталила и визията ѝ се е променила.


Четете още: Бременна ли е Кейт Мидълтън?

Коментари

Новини Варна