IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
16:06 | 22 септември 2019
Обновен: 16:06 | 23 март 2024

Род Стюарт: Преборих рака

Певецът с откровение пред феновете

По материала работи: Пламен Янков
Род Стюарт: Преборих рака

Сър Род Стюарт е имал рак на простатата, но вече се е излекувал. Това призна самият той и уточни, че се бори с коварната болест близо две години.
 

Певецът искал да запази проблема си в тайна и затова странял от медийното пространство. Сега, когато ракът е зад гърба му, той разказва откровено през какво е преминал заедно със семейството си.
 

„Никой не знаеше това, но си казах, че е време да го обявя. Преди две години ми поставиха диагноза рак на простатата“, каза той и уточни, че разбрал за проблема през февруари 2016 г.
 

Вокалът на „Faces“ подкрепи кампания, чиято основна цел е да набере средства за лечение на хора с рак на простата.
 

„Сега съм здрав, просто защото беше открита рано. Направих много тестове“, заяви Род по време на кампанията, в която участва. 


Болестта е лечима, ако се открие навреме, каза Стюарт и изтъкна колко е важно мъжете да ходят на контролни прегледи при уролог. 


Музикантът, който е баща на осем деца, е в ремисия от юли месец. В момента той подготвя най-новия си албум, който трябва да излезе на пазара в края на ноември, пише Tialoto.bg.


Четете още: Почина хотелският магнат Барън Хилтън

Коментари

Новини Варна