IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Лайфстайл
13:30 | 24 февруари 2020
Обновен: 17:03 | 18 април 2024

Бившият съпруг на Памела Андерсън ще се жени отново

Той вече е сгоден

По материала работи: Пламен Янков
Бившият съпруг на Памела Андерсън ще се жени отново

Джон Питърс.
 

Бившият съпруг на Памела Андерсън, Джон Питърс, отново е сгоден.


74-годишният филмов продуцент се ожени за Памела на 20 януари, но бракът им изтрая само 12 дни, припомня Teenproblem.net.


Те се разделиха преди 3 седмици, а Джон вече е предложил брак на Джулия Бернхайм, съобщават от списание "Us Weekly". 


Преди време беше съобщено, че Питърс е зарязал Андерсън чрез съобщение на третия ден след сватбата.


"Това нещо със сватбата... ме изплаши. Накара ме да осъзная, че на 74 години аз се нуждая от по-обикновен и тих живот, а не любовна връзка, за която знае целият свят. Следователно, мисля, че най-доброто, което може да направим, е, аз да изчезна за няколко дни, и мисля, че ти трябва да се върнеш в Канада. Целият свят знае какво направихме и аз мисля, че всеки от нас трябва да тръгне по собствения си път. Надявам се да можеш да ми простиш", написал е Джон Питърс на Памела, посочват източниците.


Любопитното е, че преди това продуцентът призна, че е искал Андерсън да стане негова съпруга, още когато се запознали - преди около 3 десетилетия.


Те за първи път се видяли на парти в имението на "Плейбой" в средата на 80-те години. После двамата имаха връзка за известно време.


Четете още: Почина създателят на Лего Йенс Нигард Кнудсен

Коментари

Новини Варна