IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Лайфстайл
14:23 | 27 февруари 2020
Обновен: 10:20 | 20 април 2024

Бекъм става свекър

Синът му всеки момент щял да предложи на приятелката си

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Ройтерс

Бруклин Бекъм е решил да се задоми и да сложи край на ергенския живот, твърдят източници.


Синът на Дейвид и Виктория Бекъм има връзка с американската актриса Никола Пелц и нещата между тях се развиват доста бързо. Младият фотограф и актрисата са заедно от около 5 месеца и Бруклин бил лудо влюбен. Всеки момент щял да ѝ предложи брак, посочват източници на списание "Heat", цитирани от Teenproblem.net.
 

Твърди се, че Дейвид и Виктория се скарали заради намеренията на най-големия си син. Бившият футболист смятал, че Бруклин прибързва, а певицата и дизайнерка била много радостна и искала сина ѝ да се ожени.
 

"След последната му връзка с модела Хана Крос, Виктория просто е толкова щастлива, че Бруклин е с човек, който е перфектната половинка за него. Никола е красива, богата, амбициозна, работлива, възпитана и се държи уважително - Виктория се разбира добре с нея... Пелц идва от много богато семейство от Ню Йорк, има много връзки и е точно типа момиче, което Виктория си е представяла, че ще се ожени за сина ѝ. Виктория също знае, че това ще бъде сватбата на годината и вече има много идеи", коментират източниците.
 

Смята се, че това е първата приятелка на Бруклин, която майка му харесва толкова много.


Четете още: Ози Озбърн: Паркинсонът няма да ме спре

Коментари

Новини Варна