IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Морски бизнес
12:00 | 21 септември 2017
Обновен: 01:33 | 24 април 2024

Трети Българо-холандски морски бизнес форум ще се проведе във Варна

Над 25 фирми са заявили участие до момента

По материала работи: Пламен Янков
Трети Българо-холандски морски бизнес форум ще се проведе във Варна

Трети Българо-холандски морски бизнес форум ще се проведе във Варна от 1-ви до 4-ти октомври. Организатори на събитието са Община Варна и Община Дордрехт, с подкрепата на Българска национална асоциация по корабостроене и кораборемонт и холандската - Netherlands Maritime Technology, както и на Посолство на Кралство Нидерландия в България. Събитието е част от инициативата на Община Варна за създаване на условия за директни международни контакти на бизнеса от морската столица с чуждестранни партньори. 


Над 25 фирми от българска и холандска страна са заявили участие до момента. Форумът ще даде възможност на представителите на морския бизнес да се запознаят с развитието на морския сектор в регионите Варна и Дрехтситис, да се информират относно добрите практики на икономическо сътрудничество. 


Предвидени са посещения на холандската морска бизнес делегация в дружества от морския бранш във Варна. Участниците ще имат възможността да проведат и индивидуални бизнес срещи.  


Това е третият съвместен бизнес форум, досега такива са проведени през август 2015г. във Варна и през октомври 2016г. в Дордрехт. 

 

Черно море

Коментари

Новини Варна